Τσίπουρο

 

Το τσίπουρο, βρίσκεται στα μεγάλα παρεΐστικα τραπέζια στις ταβέρνες και τα παραδοσιακά καφενεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Το τσίπουρο είναι παραδοσιακό προϊόν της ηπειρωτικής Ελλάδας. Φτιάχνεται από τα σταφύλια που δεν πηγαίνουν προς οινοποίηση, είναι όμως ικανά να παράξουν αποστάγματα περιωπής.Τσίπουρο με γλυκάνισο θα απολαύσετε σίγουρα στα βολιώτικα παραδοσιακά τσιπουράδικα, συνοδεία εξαιρετικών μεζέδων από παραδοσιακά προϊόντα της γύρω περιοχής και της ευρύτερης Θεσσαλίας. Πιείτε το σκέτο παγωμένο ή με πάγο.